Кандидат у президенти України Олександр Мороз зняв свою кандидатуру на пост президента.

Про це він повідомив на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

До допису кандидат від "Соціалістичної партії" Олександр Мороз прикріпив фото заяви про те, щоб його не вважали кандидатом у президенти України, яке адресовано Центральній виборчій комісії. Мороз пояснив причину такого рішенням тим, що на виборах плануються фальсифікації.

"Політрада партії, що висунула мою кандидатуру на пост Президента України, на своєму засіданні проаналізувала хід виборчої кампанії і зробила обґрунтований висновок про підготовку небувалої безцеремонної фальсифікації виборів. Нинішня кампанія змістом означає псевдодемократичне прикриття боротьби олігархів з олігархами за доступ до влади задля своїх корисливих інтересів", - йдеться у дописі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Олександр Мороз зазначив, що партія, яка його висунула, не вважає доцільним більше брати участь у передвиборчих перегонах.

"Актив партії вважає недоцільним продовжувати мою участь в кампанії – політичному фарсі, змирившись з його суттю. Враховуючи викладене, прошу не вважати з цього часу мене кандидатом на пост Президента України", - резюмував Мороз.

Варто зазначити, що кандидати могли подати заяви про зняття з балотування до 7 березня. Після цього терміну ЦВК вже не зважає на заяви, інформація про кандидата залишиться в бюлетені, жодних спеціальних позначень про відмову від виборів у бюлетені не буде.

Нагадаємо, підкуп, погрози та "поштові схеми" – в топі незаконних маневрів виборчої кампанії: в поліції відкрито низку кримінальних справ.

Як повідомляв "Знай.ua", Вибори президента в Україні 2019: як правильно проголосувати, докладна інструкція.

Також "Знай.ua" писав, що астрологи передбачили долю України після виборів 2019.