Українці розповіли, кого б хотіли бачити у кріслі прем'єр-міністра відразу після виборів президента.

Про це повідомляє "Хвиля".

Варто відзначити, що фактично більше половини громадян країни так і не змогли назвати свого фаворита.

У березні опитані зазначили кого хочуть бачити очільником уряду. Одним з лідерів з 7,2% став народний депутат Сергій Тарута. В лютому його підтримка громадянами в якості альтернативи прем'єра була нижче - 5,1%.

При цьому на третьому місці опинився колишній очільник уряду Арсеній Яценюк, якого хотіли б знову побачити у кріслі прем'єра 6,1% респондентів, члена партії, "За життя" Віктора Медведчука - 3,7% .

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали що відома в Україні журналістка та шеф-редактор "Лівий берег" Соня Кошкіна поділилася власним прогнозом щодо підсумків виборів президента в Україні.

Журналістка вважає, що Володимир Зеленський є єдиним кандидатом в президенти, який здобуде перемогу, причому при будь-якому результаті виборчої кампанії.

"Навіть якщо в суботу він вийде на "блакитні екрани" каналу 1+1 і скаже: "Вибачте, я пожартував", – він точно від цього не програє. Він набере свої бали для парламентських виборів", – сказала вона.

Нагадаємо, лідер гурту "Океан Ельзи" співак Святослав Вакарчук, який заявив, що голосувати треба "не по приколу", повинен спуститися з гори і придивитися до Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", Дмитро Разумков, який є політичним консультантом і співпрацює зі штабом Володимира Зеленського, вважає, що в сьогоднішній ситуації логічним є те, що Зеленський повинен пройти у другий тур.

Також "Знай.ua" писав, що український телеведучий та політичний діяч Андрій Пальчевський вважає, що основним завданням України на даний момент є зміна існуючої олігархічної диктатури. І це єдиний шанс для молодого покоління українців зберегти державу.

Зеленський переможе в першому турі: Андрій Пальчевський про вибори