Для українців ніколи не було секретом, що кандидатам у президенти кожні 5 років агітаційна продукція перед виборами влітає у суми з декількома нулями.

Вибори в Україні
Вибори в Україні

Різноманіття арсеналу "агіток" по-справжньому вражає - від велетенських білбордів до брошур та календариків із інформацією про кандидатів.

Не стали виключенням і вибори 2019 року. Українцям показали найдешевші та найдорожчі агітаційні матеріали. Виявляється, щоб зачепити електорат, не завжди потрібні мільйони. Інколи достатньо лише листа паперу та звичайного маркера.

Такий плакат із агітацією українцям показали у Facebook.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Але й тут не обійшлося без порушень - не вказано вихідні дані", - жартують користувачі мережі.

Зазначимо, на політичну агітацію кандидати у Президенти витрачають чималі кошти - так, за даними руху "Чесно", найдорожча політична реклама знайдена на сторінці "Я за Тимошенко – фанклуб".

А от найдорожчий антипіар конкурента, діючого Президента Петра Порошенка, було знайдено на сторінці Олександра Вілкула. За нього заплатили від 500 до 999 $. Всі інші дописи на його сторінці дешевші.

Цікаво, що Інна Богословська сплачує за рекламу у російських рублях.

Нагадаємо, вибори в Україні 2019 почнуться вже 31 березня.

Вибори в Україні
Вибори в Україні

У цей день буде проводитися перший тур голосування. Зараз в нашій країні є лідируюча трійка кандидатів: Петро Порошенко, Володимир Зеленський і Юлія Тимошенко. Але ще зовсім незрозуміло, хто з них потрапить до другого туру.

Як повідомляв раніше Знай.ua, найбільші шанси на перемогу на майбутніх президентських виборах у Володимира Зеленського, в чому переконаний відомий астролог Влад Росс, про що він розповів в інтерв'ю Фактам.

"Коли я робив гороскоп для країни на рік, то побачив сонце. Сонце означає творчість. Тому я вже тоді говорив, що президентом має стати артист. Це або Вакарчук, або Зеленський, або Тимошенко. Тобто повинен перемогти артист. Але серед всіх згаданих, Володимир Зеленський найяскравіший представник. Тим більше, зірки показують йому найбільші шанси".

Також Знай.ua писав про те, що поки кандидати намагаються звабити виборців чисельними білбордами та агітаційною рекламою по радіо і телебаченню, правоохоронні органи ведуть слідство щодо незаконних методів.