Сінді Маккейн, вдова померлого сенатора США і друга України Джона Маккейна, стане спостерігачем на виборах президента України, які відбудуться в неділю, 31 березня. Сінді заявила, що таким чином хоче вшанувати пам'ять свого померлого чоловіка, який дбав про Україну і переживав за неї всім серцем. Про своє рішення Сінді заявила у своєму офіційному акаунті в соціальній мережі Twitter.

"Я не можу придумати кращого способу вшанувати спадщину свого чоловіка, ніж демонструвати постійну підтримку свободи в країні, про яку так глибоко дбав чоловік. Пишаюся тим, що буду в складі місії Міжнародного республіканського інституту на виборах в Україні", – написала вона.

Сінді Маккейн спільно з президентом Міжнародного республіканського інституту Деніелом Твайнингом очолить наглядову місію Міжнародного республіканського інституту на українських виборах. У число 25 спостерігачів також увійдуть діючі та колишні конгресмени і вище керівництво інституту.

Міжнародний республіканський інститут – некомерційна громадська організація, діяльність якої спрямована на підтримку розвитку свободи та демократії у всьому світі.

Також Сінді опублікувала в Твіттері фото з мером Києва Віталієм Кличком, зворушливо підписавши його "завжди приємно зустріти старого друга", що ще раз підкреслює теплі стосунки вдови сенатора з Україною.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, в Україні настав день тиші перед виборами: що необхідно знати.

Так само ми писали, що Кличко на зустрічі з дружиною Маккейна: Україна після виборів продовжить проєвропейський курс.

Також ми повідомляли, що Макрон Меркель і покійний Маккейн незаконно агітують за Порошенка.