Цьогоріч вибори президента України стали ледь не найбільш обговорюваною подією. Окрім стандартних фото біля дільниці та комісій, додалися і відгуки мера міста.

Міський голова Конотопа Артем Семініхін
Міський голова Конотопа Артем Семініхін

Приміром, здивував та занепокоїв користувачів своїм постом Міський голова Конотопа Артем Семініхін. Він випадково "змінив позицію", причому у день голосування. Натякають, що це може бути злам сторінки.

Міський голова Конотопа Артем Семініхін
Міський голова Конотопа Артем Семініхін

Проте, сам чиновник поки що цього не підтвердив:

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Товариство! В цей надважливий для нашої країни день, головне не помилитись, і зробити правильний вибір! Я помилявся: Саакашвілі та Тягнибок, ледь не довели мене до руськогоміра… Але, добре, що я це зрозумів! Сьогодні, попри все що я казав раніше, повністю згоден і підтримую нашого головнокомандуючого! У московитів з цього приводу вже підгорає! Рухаємось далі. Слава Україні! Репост", - йдеться на його акаунті у Facebook.

"Порохоботи взломали екаунт Семеніхіна - люди не ведіться на цю брехню і злочінні дії від пороха!!! Йому вже недовго залишилось при владі - скоро сядить за свої злочини перед українцями!", "Невже це Артем?!", " Це не Артем написав!!!! Його сторінку ще вчора взламали!!!", , - пишуть у коментарях.

" по-перше: сьогодні агітація за будь-кого з кандидатів заборонена; по-друге - я не повірю, що це написав А.Семеніхін! Артеме, тебе взломали!! Відреагуй!!!", " Фейк і злам сторінки. Ось і чесні вибори від рейтингового", - додають користувачі.

Дивіться: "Тільки народ забезпечує легітимність президенту", - Пальчевський

Нагадаємо, киянка показала, як треба діяти у випадку порушення прав виборців на дільниці.

Як повідомляв Знай.ua, у Словаччині на виборах президента перемогла адвокат Зузана Чапутова, вона отримала 58,38% голосів виборців.

Також Знай.ua писав, українцям доступно пояснили права на виборах.