Співачка і народна артистка України Таїсія Повалій проголосувала на виборах президента і викликала справжній ажіотаж. Відповідне фото з виборчої дільниці з'явилося в Instagram артистки.

У неділю, 31 березня в Україні проходять вибори президента. Виборчі дільниці відкрилися о 8 ранку на території України і в зарубіжних диппредставництвах, крім Росії.

Таїсія Повалій проголосувала за одного з кандидатів на звичній для неї ділянці – в середній школі недалеко від власного будинку. Її поява на виборчій дільниці викликала справжній переполох.

Місцеві жителі впізнали Таїсію Повалій, просили з нею сфотографуватися і дати автограф. Вона нікому не відмовила.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Для походу на вибори президента Повалій одягла яскраве плаття в квітковий принт, схоже на кімоно. Крім того, у неї була ідеальна зачіска та макіяж.

Українці вирішили навіть поцікавитися, за кого з численних кандидатів проголосувала артистка, але вона лише ухильно пішла від відповіді і не називала імен.

"Я проголосувала за щасливе, мирне життя, за багатий народ. Я хочу, щоб моя країна розвивалася, квітла, щоб у ній добре жилося і старим, і дітям", - сказала Повалій.

Раніше Повалій розповіла, що ходить на всі вибори і навіть має далекі українські корені.

"В мене українське коріння, мій далекий предок був правою рукою Богдана Хмельницького, тому для мене вкрай важливо, яким шляхом Україна буде йти в найближчі п'ять років. Я знаю особисто деяких з 39 кандидатів у президенти – серед них є гідні люди", - пояснила співачка.

Нагадаємо, вибори президента України 2019: хід голосування, явка, перші порушення.

Як повідомляв Знай. ua, українка показала, як порушують закон на ділянці.

Знай. ua писав про порушення на виборах президента України 2019.