Кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський вже встиг віддати свій голос на дільниці.

Кандидат у президенти від "Слуги народу" на виборах
Кандидат у президенти від "Слуги народу" на виборах

Не відповів шоумен і на провокацію, яку свідомо чи ні, але таки зробили: попросили показати бюлетень, на що він не погодився: це було б прямим порушенням законодавства нашої держави.

Побачене вже оцінив лідер "Руху нових сил", екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі. Він зробив висновок, що Зеленський – пряма протилежність всім політикам, яких він знає:

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвілі

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

"Як же він не схожий на традиційних політиків. А канал грузинського олігарха, ставлячи це питання сподівався, що Зеленський відповість: Та що ви, який ще Саакашвілі, нехай забирається у свою Грузію, — більшість українських "політиків" відповіли б саме так!", - написав він на сторінці у Facebook.

[embed]https://www.facebook.com/SaakashviliMikheil/videos/161590364787891/?__xts__

Слід відзначити, що Саакашвілі вже далеко не перший раз натякає на відмінність Зеленського. Він навіть обіцяв приїхати 1 квітня в Україну (політика депортували і позбавили громадянства Грузії та України - ред.), висловивши впевненість, що цьогорічні вибори змінять систему управління Україною.

Дивіться: Саакашвілі у Гордона

Дивіться: День виборів в Україні

Нагадаємо, правоохоронці досліджують дії кандидата в президенти Олега Ляшко, який 31 березня під час голосування продемонстрував журналістам свій заповнений бюлетень, і дадуть їм правову оцінку.

Як повідомляв Знай.ua, шоумен і кандидат у президенти Володимир Зеленський назвав ідіотами російських акторів Івана Охлобистіна і Михайла Пореченкова, які нещодавно записали відео на його підтримку.

Також Знай.ua писав, що 31 березня на виборчій дільниці кандидат в президенти України, шоумен Володимир Зеленський відмовився показати, за кого він голосував.