Штаб Зеленського викликав поліцію на дільницю в Миколаєві через грубе порушення виборчого законодавства.

Офіційні спостерігачі команди "Зе" заявили про порушення на дільниці №480810 у виборчому окрузі №128, яка розташована в будівлі по вулиці Айвазовського 6а в Корабельному районі Миколаєва. Члени цієї дільничної виборчої комісії до закінчення голосування підписали 19 протоколів про підрахунок голосів.
Про це порушення виборчого законодавства заявили в миколаївському штабі Володимира Зеленського.
"Під час виборів президента України офіційним спостерігачем команди "Зе" була отримана інформація, що члени дільничної виборчої комісії №480810 на виборчому окрузі №128 до закінчення голосування підписали 19 протоколів про підрахунок голосів, що є грубим порушенням виборчого законодавства. Офіційним спостерігачем складено акт про порушення і викликані співробітники поліції для фіксації цього факту і його правової кваліфікації", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, Володимир Зеленський святкує перемогу в першому турі виборів президента України. За попередніми результатами Національного екзит-полу Володимир Зеленський набирає 30,4% голосів, Петро Порошенко - 17,8%, Юлія Тимошенко - 14,2%.
Після оприлюдненя результатів екзит-полів першого туру виборів Володимир Зеленський звернувся до українців і подякував усім, хто прийшов на вибори та проголосував так, як вважає за потрібне.

Перший тур виборів президента України, які відбулися у неділю, 31 березня, виграв шоумен Володимир Зеленський.

Про це свідчать результати Національного екзит-полу станом на 18:00. Їх оприлюднили після закриття виборчих дільниць.

Як повідомляв "Знай.ua", Центральна виборча комісія оприлюднила явку виборців на президентських виборах 2019 року.

Також "Знай.ua" писав, в українській столиці в день виборів президента України, 31 березня, на одній з виборчих дільниць з'явився чинний президент України Петро Порошенко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще