Діючий президент України Петро Порошенко закликав кандидатів, які не потрапили в другий тур, об'єднатися на боротьбу проти кандидата Володимира Зеленського.
Гарант, який у виборчих перегонах набрав майже вдвічі менше голосів, ніж шоумен, оголосив "тотальну мобілізацію" проти "маріонетки Коломойського". При цьому гарант називає всіх кандидатів, які не пройшли до другого туру, "Українськими патріотами".

Про "тотальну мобілізацію" повідомив у своєму Twitter прес-секретар президента Святослав Цеголко.

"Петро Порошенко оголосив тотальну мобілізацію усіх українських патріотів, у тому числі кандидатів, які не потрапили в другий тур, на боротьбу з Москвою і проти маріонетки Коломойського", - написав Цеголко.

Такий твіт прес-аташе Порошенка викликав реакцію, абсолютно протилежну до тієї, на яку розраховували в команді гаранта.
Українці дотепно і досить жорстко потролили цей заклик до мобілізації.
"Петро Порошенко оголосив тотальну мобілізацію усіх свинарчуків? я вірно вас зрозумів?"

"Патріоти" - Ахметов, Кернес, Труханів і Медведчук готові стати пліч-о-пліч з Порошенком. Ну а друзі і "патріоти" Свинарчук, Кононенко, Грановський готові тримати оборони в тилу";

"Свинарчуки, надіньте ордени!"; - пишуть українці

Нагадаємо, українські військові пригадали Порошенку Іловайський котел та "бізнес на крові".
Українцям показали статистику голосів військових на виборах президента України, перший тур яких відбувся в неділю, 31 березня.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Порошенко зазнав нищівного падіння на виборах, що наочно демонструє рівень довіри українців.

Також "Знай.uа" писав, Володимр Зеленський пообіцяв "не воювати з суспільством".
Після оприлюднення екзит-полів кандидат в президенти Володимр Зеленський звернувся до українців та пообіцяв не влаштовувати "майдани", якщо програє вибори у другому турі.