Українці завмерли в очікуванні результатів виборів, гадаючи, хто ж пройде у другий тур. Багатьох дивує, що Володимир Зеленський практично вдвічі відірвався від своїх найближчих переслідувачів. Але знайшлися і ті, хто звернув увагу на одну особливість, довжиною в 5 років. На попередніх президентських виборах у 2014 році Петро Олексійович Порошенко набрав 54,7% голосів виборців, а в цьому році - 17% ( за даними екзитполів) і хоча це і дає надію на другий тур, але наочно показує рівень нищівного падіння довіри українців до чинного голови держави.

Цього не міг не відзначити і юрист Михайло Шнайдер, який поділився своїми міркуваннями на цей рахунок на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Таблетка для Памяти. Президентские Выборы 2014. Результат Петра Алексеевича – 54,7%. Президентские Выборы 2019....

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 31 maart 2019

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Таблетка для пам'яті. Президентські вибори 2014. Результат Петра Олексійовича – 54,7%. Президентські Вибори 2019. Результат Петра Олексійовича – 17% . Ось це і є реальна оцінка "Роботи" поки ще діючого гаранта, українським народом. Мінус 37% за п'ять років. Дуже показовий результат. Справжній рекорд. А точніше антирекорд. Слава Богу, українці зробили потрібні висновки. І цього разу прийняли єдине правильне рішення." - пише юрист.

У коментарях люди реагують на таке спостереження Шнайдера:
"Не можна весь час обманювати всіх, та й не потрібно: одного разу в п'ять років цілком достатньо", "Рано ви радієте, дуже рано. У цій багатомільярдній машині з фсб за спиною, не сидять повні лохи і не збираються програвати. Вони вас прорахували і ведуть покроково, користуючись тим, що у вас відсутні елементарні знання психології, риторики та управління свідомістю. Є дивний дар летіти на полум'я, щоб там залишитися назавжди", "Треба виконувати свої обіцянки перед народом України."

Нагадаємо, українці гостро відреагували на випади Порошенка в бік Зеленського.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що тюрми і психлікарні - за Порошенка.

Також, портал Знай.ua писав про те, що Порошенко через "чорний вхід" заявився у ЦВК