Кандидат в президенти Володимр Зеленський пообіцяв "не воювати з суспільством".
Після оприлюднення екзит-полів кандидат в президенти Володимр Зеленський звернувся до українців та пообіцяв не влаштовувати "майдани", якщо програє вибори у другому турі.. Про це він сказав на брфінгу.
"Я воювати з суспільством не буду. Збирати намети і "майдани", щоб захищати свою персону, якщо українці проти мене, я не буду. Бо життя - найголовніше", - зазначив Зеленський.

Як повідомлялося раніше, Володимир Зеленський святкує перемогу в першому турі виборів президента України. За попередніми результатами Національного екзит-полу Володимир Зеленський набирає 30,4% голосів, Петро Порошенко - 17,8%, Юлія Тимошенко - 14,2%.
Після оприлюдненя результатів екзит-полів першого туру виборів Володимир Зеленський звернувся до українців і подякував усім, хто прийшов на вибори та проголосував так, як вважає за потрібне.

Перший тур виборів президента України, які відбулися у неділю, 31 березня, виграв шоумен Володимир Зеленський.

Про це свідчать результати Національного екзит-полу станом на 18:00. Їх оприлюднили після закриття виборчих дільниць.

Як повідомляв "Знай.ua", Центральна виборча комісія оприлюднила явку виборців на президентських виборах 2019 року.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, в українській столиці в день виборів президента України, 31 березня, на одній з виборчих дільниць з'явився чинний президент України Петро Порошенко.