Друг Володимира Зеленського Євген Кошовий поділився відео з виборчої дільниці під час виборів президента України 2019.

Вчора, 31 березня, в Україні відбувся перший тур президентських виборів. У бюлетень для голосування було внесено 39 кандидатів. Згідно з першими результатами екзит-полів, лідируючі позиції зайняли Володимир Зеленський (30,4%), Петро Порошенко (17,8%) і Юлія Тимошенко (14,2%). І незважаючи на те, що має бути ще другий тур виборів, команда керівника студії Квартал 95 вже відзначає перемогу. У числі перших своїми враженнями поділився Євген Кошовий.

Друг і колега Зеленського опублікував відео прямо з виборчої дільниці, на якому він працював спостерігачем.

"У нас поки все тихо. У нас все чітко", - сказав Кошовий на камеру.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Після оголошення результатів екзит-полів в коментарях у Кошового розгорілися справжні дебати. Одні підтримали "Зе-команда", інші ж виступили різко проти їхньої політичної діяльності.

Раніше повідомлялося, що громадський рух Чесно закликало кандидата в президенти Володимира Зеленського показати свою декларацію за 2018 рік.

Закон говорить, щоб всі кандидати подали в центральну виборчу комісію декларації за 2017 рік, оскільки виборча кампанія почалася 31 грудня 2018.

Саме тому Зеленський може не подавати декларацію з доходів за 2018, оскільки не є посадовою особою.

Варто нагадати, що Прес-секретар президента держави-окупанта Дмитро прокоментував позицію кандидата в президенти України Володимира Зеленського, який має намір вимагати від Росії звільнення української території і компенсації збитків.

Нагадаємо, У штабі Зеленського розповіли про об'єднання з Тимошенко: у Юлі не вистачає "багнетів".

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Машина часу для слуги народу: українцям показали Зеленського 20 років тому.

Також "Знай.ua" писав про те, що Аваков відверто розповів про Зеленський: такої заяви не очікував ніхто.