На днях український офіцер, військовий блогер Анатолій Штефан "Штирліц" виклав в мережу відеозапис обстрілу українськими бійцями форпосту "Крокодил", який знаходиться в Петровському районі недалеко від Донецька. Однак місцева мешканка поспішила звинуватити Штефана у брехні та відзняла свій "ролик" про те, як зараз нібито виглядають обстріляні позиції путінських бойовиків.

Про це стало відомо завдяки повідомленням порталу "Політека".

"Крокодилом" жителі Петровського району називають терикон під Донецьком. За словами Анатолія Штефана, кілька днів тому воїни ООС знищили там форпост сепаратистів, який дозволяв контролювати дорогу з Красногорівки в Мар'їнку. Успішна атака дала ЗСУ врятувати багато життів.

Мешканка Донецька показала той же терикон зі своєї вулиці. Вона стверджує, що в той день ніхто з "Крокодила" не стріляв. Жінка звернула увагу, що на вершині навіть ростуть неушкоджені дерева. Хоча їх погано видно через велику відстань. Жінка запевняє, що на форпості вже давно нікого немає. Нехай раніше там і базувалися окупаційні війська.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"Ви всі брешете", — звернулася автор ролика до українських військовослужбовців. Вона заявила, що ЗСУ обманюють громадськість, щоб примножити свої перемоги. Втім, вона показала місце ймовірного обстрілу дуже віддалено і не назвала конкретну дату зйомки.

Відеоролик жінки у соціальній мережі Twitter прокоментував блогер Necro Mancer. Він розкритикував слова мешканки Донбасу і припустив, що українка просто переплутала день.

"Ну і твердження, що там зараз нікого немає, теж порадувало", зазначив блогер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кожен українець вдячний нашим військовим, які захищають кордони України, але не всі замислюються про те, на що доводиться йти хлопцям у своїх спробах зберегти цілісність країни. Не замислюється про це і влада, а хлопцям доводиться воювати в картонних бронежилетах. Залишилося тільки стріляти з водяних пістолетів. Шокуючі фото опубліковано в співтоваристві "Повернися живим".

Нагадаємо, в Україні стартував весняний призов: кого в цьому році взують в берци.

Як повідомляв Знай.uа ЗСУ помстилися окупантам за смерті українців, Путін не допоможе.

Знай.uа писав, кораблі НАТО йдуть до Чорного моря: ЗСУ вже напоготові.