Українців, традиційно втягнутих у вир політичного життя під час виборів, цікавлять не лише подробиці професійного, а і особистого життя кандидатів.

Про це пише Комсомольська правда та розповідає про життя першої леді Марини Порошенко та її конкурентки Олени Зеленської.

Кардіолог-домогосподарка

Зі своєю дружиною студент-Порошенко познайомився на дискотеці. Але зустрічатися вони почали не відразу. Через півроку доля звела їх в колгоспі - на картоплі. Щоб зіграти весілля, Порошенку, який тоді служив у армії, дали відпустку на 10 днів, після чого він повернувся до служби.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Марина Порошенка - дочка колишнього заступника міністра охорони здоров'я Української РСР Анатолія Переведенцева. Вона закінчила Київський медичний інститут за спеціальністю "лікар-кардіолог", але з професії пішла, бо вирішила присвятити себе родині.

У подружжя народилися четверо дітей - два сини і дві дочки. Старший син Олексій - бізнесмен і народний депутат, одружений на громадянці Росії. Двійнята Олександра та Євгенія навчаються в одному з найбільш престижних і дорогих коледжів Великобританії - "Concord College". Молодший син Михайло навчається у елітному столичному ліцеї.

Судячи з декларації, Марина Порошенко - власниця землі площею майже 1900 квадратних метрів, будинку площею 344 кв. м, половини 80-метрової квартири в Києві і автомобіля Jaguar.

Архітекторка-гумористка

Володимир Зеленський зі своєю дружиною Оленою Кияшко навчався у паралельних класах однієї криворізької гімназії. Але познайомилися вони тільки будучи студентами. Зеленський побачив майбутню дружину вулиці з касетою з фільмом "Основний інстинкт" в руках і, щоб зав'язати розмову, попросив подивитися. Олена тоді була не самотня, але молодий і настирний кавеенщик зумів завоювати серце студентки будівельного університету, де вона вчилася на архітектора.

За фахом Олена практично не працювала - вона писала тексти для команди КВК, а потім і для студії "Квартал 95". Одружилися вони лише через вісім років. У 2004 році в родині з'явилася донька Саша, а в 2013 - син Кирило.

Дружина Зеленського володіє квартирою в кримській Лівадії (129,8 кв. м), і машиномісце там же (16,1 кв. м). На неї записана квартира в Києві (284 кв. м), нежитлові приміщення в столиці (337, 8 кв. м).

Нагадаємо, 31 березня в Україні відбувся перший тур виборів президента України.

Як повідомляв раніше Знай.ua, як тільки відомий комік і шоумен Володимир Зеленський заявив про свою участь у президентських виборах, користувачі мережі почали активно обговорювати його дружину.

Також Знай.ua писав про те, що Володимир Зеленський, який вийшов у другий тур разом з Петром Порошенком, передбачив свою перемогу на президентських виборах-2019 за три роки до подій.