Шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський, який вийшов у другий тур разом з Петром Порошенком, передбачив свою перемогу на президентських виборах-2019 за три роки до подій. Щоправда, тоді він не зрадів, що за нього готові голосувати більшість українців і сказав, що народ "посходив з розуму", і виборчі технології формуються саме так - вийшов на сцену знаменитий і харизматичний чоловік, сказав пару слів, і українці вже готові голосувати хоч за йогурт, - пише Политека.

Слуга Народу закликав країну "не вестися на цю всю рекламу".

31 березня в Україні відбулися вибори президента України. Шоумен Володимир Зеленський став фаворитом гонки і впевнено обійшов своїх конкурентів. А адже він передбачив, що буде успішно балотуватися ще три роки тому. Журналіст Олександр Тверській показав, як це було, на своїй сторінці в Facebook.

Володимир Зеленський задумався про політичну кар’єру ще в 2016 році. Він підняв цю тему публічно під час одного з випусків гумористичного шоу “Вечірній Київ”. Лідер “Кварталу 95” вийшов з промовою до глядачів і змоделював експрес-вибори в Україні. Гуморист запропонував підняти руки тим українцям, які готові обрати його президентом країни.

“Хлопці, ви що, з глузду з'їхали?” – звернувся він до електорату. Володимир Зеленський звернув увагу, що вийшов ведучий і просто пожартував. А українці вже готові голосувати за відому і харизматичну людину. “Не треба вестися на всяку цю рекламу”, – закликав гуморист в ролику. – “Ви виберете людини, а не йогурт”. Тоді Володимир Зеленський підкреслив, що просто показав глядачам технологію, як формується думка виборців і робиться з лайна цукерку.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.uа, Національна громадська телерадіокомпанія України запросила кандидатов у президенти, які пройшли у другий тур, взяти участь у дебатах.

Знай.uа писав про те, що Центральна виборча комісія зараз веде підрахунок голосів першого туру виборів президента України.