У другий тур виборів в Україні-2019 пройшли шоумен Володимир Зеленський і чинний президент України Петро Порошенко. Виходячи з даних ЦВК, можна зробити висновок, які райони Києва підтримали цих кандидатів.

Саме Борщагівка, Троєщина і Виноградар майже одностайно підтримали Зеленського. За Петра Порошенка найбільше голосів віддали в центрі і на Оболоні, які традиційно вважаються місцем проживання заможних киян, написав на своїй сторінці в Facebook український політик і громадський активіст Тарас Козак.

"Заможні кияни хочуть стабільності, цінують її вище корупційних загроз. Небагаті не готові чекати ще десятиліття на вихід з бідності, вони готові ризикувати", зазначив політик.

Нагадаємо, "Тепер і Зеленський"? Українців розлютив хід Геращенко.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Головним меседжем політика стала підтримка кандидата в президенти Володимира Зеленського.

У ході розмови Геращенко заявив, що "не голосував за Порошенка, як і кожен свідомий українець".

Про слузі народу він, у свою чергу, відгукнувся в позитивному ключі, навівши аргументи щодо можливої діяльності Зеленського в ролі президента і головнокомандуючого ЗСУ.

Крім того, нардеп відзначився досить жорсткою заявою в бік Порошенко, акцентувавши на тому, що за 5 років гарант не виконав обіцянок, даних народу і фактично перетворив Україну в гетто для українців.

Як повідомляв раніше Знай.uа, Центральна виборча комісія підрахувала вже 97,75% бюлетенів виборців, які проголосували в першому турі виборів президента України.

Також Знай.uа писав про те, що колишній президент Грузії і екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі готується повернутися в Україну всупереч забороні чинного президента Петра Порошенка.