Український нардеп член партії "Народний Фронт" Антон Геращенко прокоментував результати першого туру виборів президента України та поділився власним прогнозом щодо другого, у якому зустрінуться Петро Порошенко та Володимир Зеленський.

Свої думки та прогнози щодо другого туру він розповів у для Рoliteka.

Головним месседжом політика стала підтримка кандидата у президенти Володимира Зеленського.

У ході розмови Геращенко заявив, що "не голосував за Порошенка, як і кожен свідомий українець".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Про слугу народу він, у свою чергу, відгукнувся у позитивному ключі, навівши аргументи щодо можливої діяльності Зеленського у ролі президента та головнокомандувача ЗСУ.

Окрім того, нардеп відзначився досить жорсткою заявою у бік Порошенка, наголосивши на тому, що за 5 років гарант не виконав даних народу обіцянок та фактично перетворив Україну на гетто для українців.

Українці, які наразі очікують офіційних результатів першого туру перегонів, активно прокоментували тези Геращенка у мережі.

"Геращенко вже собі у Кварталі тепле містечко пригледів", "Смаженим запахло, це вам не тарілки облизувати! Відповідати усе одно доведеться", "Я вже бачу, як "народний Фронт" падає на коліна перед Зе", - пишуть українці.

Нагадаємо, шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський, який вийшов у другий тур разом з Петром Порошенком, передбачив свою перемогу на президентських виборах-2019 за три роки до подій.

Щоправда, тоді він не зрадів, що за нього готові голосувати більшість українців і сказав, що народ "посходив з розуму", і виборчі технології формуються саме так - вийшов на сцену знаменитий і харизматичний чоловік, сказав пару слів, і українці вже готові голосувати хоч за йогурт, - пише Политека.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Центральна виборча комісія підрахувала вже 97,75% бюлетенів виборців, які проголосували в першому турі виборів президента України.

Також Знай.ua писав про те, що колишній президент Грузії та екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі готується повернутися в Україну всупереч забороні діючого президента Петра Порошенка.