Відомий український політик, член партії "Народний Фронт" Антон Геращенко прокоментував результати першого туру виборів президента України та поділився власним прогнозом щодо другого, у якому зустрінуться Петро Порошенко та Володимир Зеленський.

вибори в Україні
вибори в Україні

Про це він розповів у інтерв'ю для Рoliteka.

На початку розмови нардеп підкреслив, що голосував, як і всі "свідомі громадяни, не за Порошенка".

"У Порошенка було 5 років для того, щоб надійно закріпитися на політичному олімпі та виправдати довіру народу. У 2014 році він роздав купу обіцянок, більшість із яких на сьогодні не виконані. Перш за все це стосується закінчення війни та підвищення зарплат військових та "оздоровлення економіки". Нічого із вищеперерахованого зроблено так і не було. Порошенко "вбив" довіру до себе власними руками", - вважає Геращенко.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Чинний президент будував свою кампанію виключно на питаннях нематеріального характеру - мова, віра, армія. Однак зрозуміло, що усі українці перш за все хочуть, щоб зарплати були високі, а холодильники - повні, щоб люди не виїжджали працювати за кордон. За президентства Порошенка мільйони українців подалися на заробітки до інших країн. Фактично він перетворив Україну на "гетто" для українців, де вони змушені миритися із бідністю, корупцією та соціальною несправедливістю. Тому високі результати Зеленського свідчать перш за все про протестні настрої народу проти чинного глави держави", - підкреслив політик.

Сегодня дал короткое, но емкое интервью сайту «Политека» о результатах I тура президентских выборов и дал свой прогноз...

Geplaatst door Антон Геращенко op Maandag 1 april 2019

Нагадаємо, радник шоумена і кандидата в президенти України Володимира Зеленського Руслан Рябошапка зазначив, що не бачить сенсу в проведенні дебатів з чинним президентом і запропонував Петру Порошенку провести їх з олігархом Ігорем Коломойським.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила кандидатів у президенти, що пройшли в другий тур, взяти участь у дебатах.

Також Знай.ua писав про те, що соціологи почали включати у рейтинги Володимира Зеленського як "людину, яка має певну довіру у суспільства".