Олег Ляшко в гніві злив особисті телефони переможця першого туру за результатами виборів президента України Володимира Зеленського, олігарха Ігоря Коломойського і генерального директора каналу 1+1 Олександра Ткаченка. За такий необдуманий і пришелепкуватий вчинок політик може поплатитись.

Ляшко написав про це допис у соцмережі. І назвав це "помстою" за те, що "якась ідіотка з "плюсів" опублікувала його телефон і тепер радикалу доведеться міняти номер, який служив йому вірою і правдою ще з 1998 року.

Скандальний допис народного депутата не залишився поза увагою не лише українців, а й 1+1. Журналістка Ольга Василевська, яку Ляшко образив, назвавши "ідіоткою", наголосила, що вона не стала "заблюрювати" в сюжеті ТСН номер глави "Радикальної партії" свідомо. Варто додати, що журналістка вимагає від українського політика публічного вибачення за те, що назвав її ідіоткою.

А реакція на неналежну поведінку соратників Олега Ляшка - у сюжеті видно, як п'яні співробітниці штабу Ляшка у виборчу ніч "б'ють журналістів і дряпають їм очі".

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Вимагаю, щоб Ляшко публічно вибачився за "ідіотку". Або наступним номером опублікую нецензурне листування Ляшка із закоханим в нього без взаємності однопартійцем, яке дбайливо зберігаю в своєму столі вже пару місяців. І не збиралася зливати з причини власної порядності", - зазначила Василевська.

До речі, трохи пізніше вона виправила свій допис, забравши з нього слова про "закоханого однопартійця" Ляшка.

Якась ідіотка з «Плюсів» злила мій номер телефона в інтернет і вже другий день мене спамлять тисячами повідомлень і...

Geplaatst door Олег Ляшко op Dinsdag 2 april 2019

Думки українців стосовно скандалу розділилися:

"Олег Валерійович, треба номер лисого Жені! В Овручі голова РДА від Ківи...шото він нікакой...хочу Женьку запросити", "Змінив у*бок вже свій номер... Хотів потренувати його", "Ж - журналістика. Ляшко ще м'яко висловився", 2А що там з листуванням? Чи подзвонили звідти і попросили цей абзац прибрати", "Як для людини яка позиціонує себе як порядна то ваша дія ганебна. Повинні бути докази а на припущеннях та ємоціях далеко не поїдемо. Мені чомусь сумно від Ваших дій".

Сама Василевська зазначила, що це "не особиста образа, а як раз журналістська".

Нагадаємо, телефони Коломойського, Зеленського, Ткаченко: Ляшко влаштував істеричний "злив" в Facebook.

Як повідомляв "Знай.uа", екс-губернатор Одеської області, колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі в одному з останніх інтерв'ю відверто розповів про своє ставлення до Володимиру Зеленському у якості ймовірного президента України.

Також "Знай.uа" писав, що народний артист Станіслав Боклан, зіграв прем'єр-міністра в серіалі "Слуга народу", заступився за Зеленського.