За словами екс-кандидата в президенти Ігоря Смешка, ніяких посад в майбутньому уряді він не шукає і жодних переговорів ні з ким не веде.

Про це він зазначив у Facebook.

Зокрема, Смешко відзначив, що у другому турі виборів президента він не підтримає чинного главу держави Петра Порошенка. Крім того екс-кандидат у президенти відзначив, що і Володимира Зеленського він не підтримає.

Також політик відреагував на нібито технічність своєї кандидатури у першому турі виборів. За його словами подібні заяви лише вигадки ЗМІ.

Дорогі мої Друзі! Дорогі Виборці, Волонтери, Співвітчизники! Від усього серця вдячний за Вашу підтримку і незламну віру...

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще
Geplaatst door Ігор Смешко op Woensdag 3 april 2019

"Оцінку їм як "незаангажованим фахівцям" дасть суспільство. Чинну політичну владу в особі Петра Порошенка ми не підтримували і не збираємося підтримувати і в другому турі", - пише він

Ігор Смешко, колишній керівник СБУ
Ігор Смешко, колишній керівник СБУ

Стосовно Зеленського Смешко розповів, що знає його як прекрасного актора проте достеменно не розуміє, яким новоспечений політик стане президентом.

"Політика, державника, фахівця в системних державних органах управління Зеленського не знаю. Тому ще раз нагадую старе добре англійське правило голосування при демократії: "На перших виборах голосуй серцем і розумом, а на вирішальному етапі виборів - за обставинами: за найменше зло проти вашої батьківщини і родини ", - пише Смешко.

Нагадаємо, українці у мережі бурхливо обговорюють результати першого туру президентських виборів. За результатами, по всій Україні лідером голосування став Володимир Зеленський.

Як повідомляв "Знай.ua", екс-міністр фінансів Олександр Данилюк розповів, що після подій 2013-2014 років на Майдані, після Революції гідності змінити старі державні інституції не вдалося. Тепер їх необхідно запустити заново з новими обличчями.

Також "Знай.ua" писав, що відомий серед українців Piаnoбой напередодні президентських виборів вразив пісенькою "залюбленого виборця", яку виконав наживо під акомпанемент фортепіано. Епічне відео пісні під назвою "Твоя страна" виконавець розмістив Youtube.

Порошенко зраджував армію - Arty Green. Чому військові голосують за Зеленського