Після подій 2013-2014 років на Майдані, після Революції гідності змінити старі державні інституції не вдалося. Тепер їх необхідно запустити заново з новими обличчями.

З такою заявою виступив член команди кандидата в президенти Володимира Зеленського, екс-міністр фінансів Олександр Данилюк.

Олександр Данилюк
Олександр Данилюк

"Прокуратура – провал, суди – провал, СБУ – провал, ГФС – повний провал! Тому є єдиний підхід, який нам доведеться застосовувати – це старий підхід революції: до основи і потім", - заявив Данилюк на організованому "Бендукідзе free market центром" Free market road show.

Він підкреслив, що інші методи не працюють.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

"Тому наш підхід до реформування і Генеральної прокуратури, і всіх органів, які я перерахував (та інших) – повністю викорінити цей вірус корупції і старих підходів, який там знаходиться разом з людьми, і запустити ці структури заново", - заявив член команди Зеленського.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Він висловив думку, що Генеральної прокуратури не повинно бути в Україні в принципі.

За словами Данилюка, модель такого "запуску заново" Генпрокуратури визначено, а також визначено подібну модель для СБУ – "це повинна бути контррозвідка". Він підкреслив, що керувати новими органами повинні люди, які вийшли не з системи і які розуміють мету цих нових органів в новій державі. Той факт, що сам Володимир Зеленський "людина не із системи", і підтримує впровадження таких радикальних підходів.

Він додав, що також повиненно бути змінено і закон про держслужбу, щоб держслужба більше нагадувала роботу в приватному секторі, щоб була більш ефективною та гнучкою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що якщо переможцем другого туру президентських виборів в Україні стане Володимир Зеленський, йому доведеться зіткнутися з величезними проблемами. Про це заявив відомий український журналіст Віталій Портніков, зазначивши, що у всьому артист покладатиметься на свою команду. Крім того, журналіст наголосив, що головний кістяк команди Зеленського - "старі" політики, так як "інших управлінців в Україні просто немає".

Нагадаємо, команда Зеленського анонсувала важливу реформу: перші посадки відразу після виборів.

Як повідомляв Знай.uа відома українська співачка зворушливо підтримала Зеленського: війну ще не закінчено.

Знай.uа писав, Олена Зеленська: невідомі факти про дружину лідера президентської гонки.