Андрій Пальчевський та Дмитро Гордон завжди знайдуть спільну мову, якщо йдеться про майбутнє України.
Український телеведучий та політичний діяч Андрій Пальчевський записав спільне віде з Дмитром Гордоном, у якому він заспокоїв всіх прихильників журналістів, які переживали з приводу деяких розбіжностей у їхніх поглядах і того, що Пальчевський не раз критикував Гордона за його думки.

Пальчевський у невеликому відео-зверненні заявив, що насправді вони з Гордоном завжди приходили до спільної думки у питанні неодхідних змін в країні. На відео обоє журналістів стоять поруч, як справжні друзі.
"Я хотів сказати для тих, хто хвилюється, що ми з Дмитром знаходимо спільну мову, що стосується необхідних країні змін. Не хвилюйтесь! Вони будуть?", запитав Пальчевський на підтвердження своїх слів у Гордона.
"Зміни будуть обов'язково, при чому уже скоро", - завірив Гордон.

За словами журналіста, у нього була справжня ейфорія, коли він дізнався, що Зеленський вирвався вперед у першому турі виборів. Він дуже радий, що більшість українців поділяють його думку – що Україні потрібні нові обличчя, нова команда.
За словами Пальчевського, всі побачили, що Зеленський не хлопчик для биття. Сам телеведучий досить високо оцінює потенційні здібності лідера президентської гонки.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще