У п'ятницю, 5 квітня, кандидат у Президенти України Володимир Зеленський пройшов медичну експертизу в одній з приватних клінік Києва.

Володимир Зеленський

Обстеження було зроблено напередодні дебатів обома кандидатами у президенти - медики перевірять кров на вміст алкоголю та наркотичних речовин.

Після здачі аналізів слугою народу стало відомо, що кров у нього взяв екс-учасник кулінарного шоу "МастерШеф". Як виявилося, колишній "телевізійний кулінар" Владислав Кирякулов працює в Еurolab масажистом і лікарем із загальної гігієни.

Популярні новини зараз
Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження
Показати ще

Лікарський стаж Кирякулова — 10 років. Про це йдеться на сайті клініки Еurolab.

Владислав Кирякулов — колишній учасник 8 сезону популярного телешоу "МастерШеф". На сайті клініки значиться, що він "масажист, лікар з загальної гігієни, фахівець з підбору идивидуальных устілок Footbalance, фельдшер першої категорії".

За словами представників клініки, Володимир Зеленський сам оплатив тест на наркотики. Згідно прайсу компанії, вартість аналізу крові становить від 6 611 тисяч гривень до 8 тисяч 910 гривень. Результати аналізів повинні бути готові через тиждень.

Зеленский сдал анализы перед дебатами с Порошенко

Geplaatst door Информатор Киев op Donderdag 4 april 2019

Нагадаємо, кандидат у президенти Володимир Зеленський записав нове відео з приводу майбутніх дебатів на НСК "Олімпійський".

Володимир Зеленський

Так він заявив, що "арбітром", незалежним суддею дебатів повинна бути кандидатка, посіла третє місце в першому турі президентських виборів Юлія Тимошенко. Так, відеозвернення до Тимошенко з'явилося на каналі "Зе!Команди".

Як повідомляв раніше Знай.ua, за словами Володимира Зеленського, Крим – це Україна, а відповідаючи на питання "Що почалося на сході України навесні 2014 року і триває досі?" він сказав, що "у нас віджали нашу територію, але це тимчасово".

Також Знай.ua писав про те, що 21 квітня комік і кандидат в президенти Володимир Зеленський отримає відповідь на питання, чи стане він президентом України.