Команда Петра Порошенка переконана, що Володимир Зеленський не виконав обіцянку і не здав аналізи належним чином, про що заявив спікер виборчого штабу чинного гаранта Олег Медведєв на брифінгу в п'ятницю.

Він сказав: "Питання про необхідність здачі аналізу на алкоголь і наркотики поставив сам Володимир Зеленський. Порошенко до цієї ініціативи поставився надзвичайно серйозно, чого ми не можемо сказати про ініціатора здачі аналізів і медичних досліджень. Відлити трохи крові на сувеніри своїм прихильникам – це не значить серйозно здати аналізи на алкогольну та наркотичну залежність, як це передбачено медичними протоколами".

Здача аналізів Зеленським

Також він підкреслив, що власник лабораторії "Євролаб", яку вибрав Зеленський, "не приховував політичних симпатій до Володимира Зеленського" і тому до об'єктивності результатів є претензії. До того ж, як сказав Медведєв, аналізи брав лікар, який знімався в серіалі "Свати".

Також він заявив, що підібрав з командою кілька клінік для здачі аналізів і підкреслив, що необхідно зробити все, що вимагається за медичними протоколами. Тільки так, переконаний Медведєв, вийде встановити залежність від алкоголю або наркотичних речовин.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Здача аналізів Порошенком

Також він згадав розповідь Уляни Супрун про те, як довго затримуються в організмі заборонені речовини: "Наскільки нам відомо, Зеленський не здав волосся. А за версією Уляни Супрун саме волосся є ключовим дослідженням для виявлення наркотиків, тому що сліди наркотичних речовин у волоссі зберігаються близько 90 днів".

Зеленський і Порошенко

На закінчення Медведєв заявив, що питання з аналізами потрібно закрити якомога швидше і в цьому зацікавлений сам Зеленський.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що напередодні дебатів двох кандидатів, які вийшли у другий тур виборів, ми вирішили показати вам, як виглядають їхні сім'ї, що відомо далеко не всім.

Як повідомляв портал "Знай.uа": експерт Михайло Подоляк прокоментував баталії щодо можливих дебатів між опонентами другого туру виборів - чинного президента Петра Порошенка і кандидата Володимира Зеленського.

Також "Знай.uа" писав, що в штабі Зеленського закликали всіх українців перевірити себе у виборчих списках, а також розповіли, як це правильно зробити.