Змінена дата здачі аналізів кандидатом у президенти Володимиром Зеленським – це помилка лабораторії.

Цю інформацію повідомили в штабі кандидата в президенти України Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Докладніше пояснити там відмовилися.

Через деякий час в Facebook Зеленського з'явилося пояснення, що подія – це "казус", а під постом кандидата – репост вибачення лабораторії Eurolab, де здавалися аналізи.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У повідомленні говориться, що співробітниця лабораторії, випадково, замість цифри 5 натиснула 2.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 5 квітня, кандидати в президенти Петро Порошенко та Володимир Зеленський відвідали столичні клініки для лабораторного дослідження крові на утримання алкоголю та наркотичних речовин.

Це подія, яку більшість українців назвали "політичним шоу", його висвітлювали провідні ЗМІ країни.

Президент України Петро Порошенко
Президент України Петро Порошенко

Однак цікаво те, що більшість їдких коментарів з приводу "пускання крові" перед дебатами обрушилося на чинного президента Петра Порошенка, який, здається, заради дебатів готовий піти на будь-який крок, оскільки, очевидно, впевнений у своїй перемозі у словесних баталіях і ораторському таланті.

Українці активно коментують цю подію в Facebook - і не дивно, адже вперше за всю історію виборчих баталій незалежної України подібних інцидентів не траплялося.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Раніше портал писав, ситуація з президентськими виборами в нашій країні прикувала до себе увагу всіх українців, оскільки з ними пов'язані стільки подій, що складно за всім встежити. Не встигли українці оговтатися від результатів першого туру, як тут же між двома учасниками майбутнього другого туру вибухнули запеклі баталії в соціальних мережах з приводу дебатів, при цьому один з кандидатів абсолютно не стримував себе у виразах і дозволяв собі ображати опонента.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Як повідомляв портал "Знай.uа", експерт Михайло Подоляк прокоментував баталії щодо можливих дебатів між опонентами другого туру виборів - чинного президента Петра Порошенка і кандидата Володимира Зеленського.

Також "Знай.uа" писав, що в штабі Зеленського закликали всіх українців перевірити себе у виборчих списках, а також розповіли, як це правильно зробити.