Відомий політолог Юрій Романенко розповів, у чому сила кампанії кандидата Володимира Зеленського і як він змусив Петра Порошенка "забути про свою повістку". Відео він виклав на своєму YouTube-каналі.

"У Порошенка криза - йому зараз нічого придумати. І тут Зеленський, який взяв 30%, діє по Сунь Цзи - він обирає точку, де він може реалізувати свій потенціал - креативність. Він займає креативні висоти, не виходить з вирутального світу, де йому затишно і бомбить Порошенко", - заявив Романенко.

Політолог також розповів, чому кампанію Зеленського не можна назвати ні вдалою, ні пройграшною.

"Раптом Зеленський переходить у контр-атаку (йдеться про заклик до дебатів на НСК "Олімпійський", - ред). В цьому не було ніякого плану - це була гра на ходу. Вся кампанія Зеленського - це кампанія з коліс - в цьому її сила і слабкість - стратегічної повістки немає, але є швидка оперативна повістка, коли на мінливий контекст можна швидко реагувати", - розповів він.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Зеленський перевів кампанію у другому турі саме в формат боротьби і тепер Порошенко бігає за ним. Це вже клоунада. У Порошенка говорили, що Зеленський - клоун, але вони зараз самі перетворилися на блазнів. Президент, який приходить у Олімпійський, сідає за стіл - це так все смішно, убого. Ніякого антуражу", - резюмував політолог.

Нагадаємо, дебати Володимира Зеленського та Петра Порошенка мають відбутися перед другим туром президентських виборів 2019. Як очікується, повторне голосування відбудеться 21 квітня.

Кандидат у президенти і шоумен Володимир Зеленський закликав свого конкурента на виборах президента в Україні 2019 та чинного главу української держави Петра Порошенка на дебати на київський стадіон НСК Олімпійський.

Варто нагадати, що експертам вдалося "намалювати" портрет електорату, який голосував за того чи іншого кандидата в першому турі виборів президента України.

Як повідомляв "Знай.uа" відомий політолог Юрій Романенко прокоментував скандал навколо дебатів.

Також Знай.uа" писав, що команда кандидата в президенти Володимира Зеленського висунула вимоги чинного глави держави Петра Порошенка, які він повинен виконати до закінчення терміну своїх президентських повноважень.