Відомий політолог Юрій Романенко прокоментував скандал зі здачею аналізів кандидата в президенти Володимира Зеленського в лабораторії "EvroLab". Відео він виклав на своєму YouTube-каналі.

"Ось цей учорашній скандал з результатами аналізів Зеленського - вискочила дата 2 квітня, а не 5, коли Зеленський здавав кров. Зробили вони це навмисно чи спеціально, чи просто поспішали, або зробили раніше ці аналізи показали переднім числом - це не має сенсу. Вся повістка держави, Порошенко зациклений зараз на цій лабораторії, на цьому струмені, на цій крові з вени, де будуть на стадіоні це робити, чи будуть робити взагалі", - розповів він.

Нагадаємо, дебати Володимира Зеленського та Петра Порошенка мають відбутися перед другим туром президентських виборів 2019. Як очікується, повторне голосування відбудеться 21 квітня.

Кандидат у президенти і шоумен Володимир Зеленський закликав свого конкурента на виборах президента в Україні 2019 та чинного главу української держави Петра Порошенка на дебати на київський стадіон НСК Олімпійський.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Пізніше на звернення Зеленського щодо дебатів відреагував і сам Порошенко. Український лідер також записав відеозвернення, в якому звернув увагу на те, що правила дебатів прописані в законі про вибори президента України. Порошенко натякнув, що Зеленський не читав документ.

"Правила дебатів прописані в законі про вибори президента, почитайте будь ласка. Вони можуть проходити на базі Громадського телебачення з трансляцією по всім телеканалам для десятків мільйонів людей. Такі вже усталені правила", - заявив глава держави.

Варто нагадати, що експертам вдалося "намалювати" портрет електорату, який голосував за того чи іншого кандидата в першому турі виборів президента України.

Як повідомляв "Знай.uа" відомий політолог Юрій Романенко прокоментував скандал навколо дебатів.

Також Знай.uа" писав, що команда кандидата в президенти Володимира Зеленського висунула вимоги чинного глави держави Петра Порошенка, які він повинен виконати до закінчення терміну своїх президентських повноважень.