Чергові вибори Президента України вкотре ознаменувалися гучними фальсифікаціями і нахабними підкупами. На цей раз інформацією про підкуп виборців поділився і юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, посилаючись на інформацію громадянської ініціативи "Стоп політичній корупції"

"Хлопці розкрили цілу сітку з підкупу Спостерігачів і Членів виборчих комісій на виборах президента 31 Березня. Їм в руки потрапила листування в месенджер " WhatsApp" , в якому було чітко зазначено, що планується роздача готівки за проведену агітаційну роботу пов'язану з одним із кандидатів у Президенти. Враховуючи терміни "Кондитер" і "Цукерки" я думаю неважко здогадатися про кого саме йде мова. Хлопці відреагували на отриману інформацію і виїхали за адресою Сокальська 4а. Де побачили групу озброєних людей, яка охороняла бажаючих отримати ті самі "Цукерки" від "Кондитера". При появі активістів частина людей розбіглася інші закрилися в приміщенні. У теж час за своєю порцією "Цукерок" під'їхав ще один любитель солодкого. Який відверто розповів, що приїхав забрати свою тисячу гривень, обіцяну за "роботу"." - пише Шнайдер.

По приїзду правоохоронців відбулося затримання всіх учасників "цукеркової акції" для з'ясування всіх обставин.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

В коментарях українці не могли стримати своїх емоцій:
"Краще всіх зробили в Запорізькій області - гроші взяли, а видали на гора 8% за Порошенка)) 4 або 5 місце))", "Ну хоч у деяких залишилися рештки совісті, закривають обличчя", " Смішно, що все одно людині, який програв. Вкрадені голоси виборців, хоча, про що це я, голоси - не гроші, лохів предостатньо.","Ой блін а де гроші роздавали. А то я чисто з любові до Батьківщини за Пороху. А люди шо заробляють на цьому?"

Нагадаємо, що Романенко показав "міць команди Порошенко: політолог розвінчав основні міфи.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що Романенко відверто розповів про те, що "підкосить" Порошенка.

Також, Знай.ua писав про можливі сценарії, за яких виборів може і не бути за версією Володимира Бойка.