Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій відправився у відпустку. Він обрав недешевий готель, який коштує понад 70 тисяч гривень за 1 ніч перебування.

Відповідне відео оприлюднив на особистій сторінці у Facebook журналіст Олександр Дубинський.

"Сплавка-сплавкой, війна-війною, але дуже хочеться на моле.Спикел ВЛ Палубий. Сьогодні. Intercontinental Doha 5* 71 300 гливен / 7 ночей. Не забудьте внести в деклалацію", - підписав відео журналіст

Сплавка-сплавкой, война-войной, но очень хочется на моле. Спикел ВЛ Палубий. Сегодня. Intercontinental Doha 5* 71 300 гливен / 7 ночей Не забудьте внести в деклалацию.

Geplaatst door Александр Дубинский op Zaterdag 6 april 2019

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Так він же говорив, що живе на 2.5 тисячі в місяць..Я думав, що все інше на логопедів іде, а він, виявляється, на відпочинок відкладав", - прокоментував відео користувач соцмережі В'ячеслав Пивоварцев.

"А раптом війна, а він втомлений). потрібно відпочити", - написала Катерина Іванова.

"Я не зрозумів, ви що, проти того, що працьовиті олігофрени повинні відпочивати?" - запитав Іван Іванов.

Зазначимо, що голова Верховної Ради Андрій Парубій оприлюднив електронну декларацію про доходи, отриманих у 2018 році. Вона розміщена в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Загальна сума доходів спікера парламенту за минулий рік склала майже 880 тис. Гривень, з яких зарплата - 498,3 тис. гривень, страхові виплати - 84,5 тис. Гривень та доходи від продажу автомобіля - 296,4 тис. гривень.

Андрій Парубій
Андрій Парубій

Машини у Парубія немає, але автомобіль Peugeot 508 (2014 року випуску) є у власності його дружини Уляни. Дружина також володіє квартирою у Львові (21,6 кв. М), земельною ділянкою в селі Урич Львівської області (1130 кв. М) і житловим будинком в тому ж селі (32 кв. М). Її зарплата за рік склала 55,3 тис. гривень.

Нагадаємо, що "Зеленський буде головнокомандувачем!": Геращенко розповів, що станеться з незгодними.

Як повідомляв "Знай.ua", ЦВК оприлюднила дані про явку виборців:стало відомо, які області забезпечили перемогу Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, що чинний президент Петро Порошенко викликав кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати.