Президент Російської Федерації Володимир Путін знову зганьбився на публіці

Приводом для глузувань стала зустріч з президентом Білорусі Олександром Лукашенком, на якій Володимир Путін отримав «подарунок» у вигляді декількох мішків з картоплею.

Про це у своєму Twitter написав пропагандист Дмитро Смирнов.

«Пєсков не зміг сказати, що було приготовлено Путіним з подарованої Лукашенком картоплі: Я в домашній кухні президента, в прямому сенсі цього слова, не беру участі. Але сільськогосподарська продукція Білорусі добре відома і вона, дійсно, високої якості», — йдеться у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Користувачі з сарказмом відреагували на публікацію і зазначили, що Володимир Путін продовжує роздавати гроші росіян «направо і наліво».

«Бульдозером закатали картоплю», «Плішивий роздає бабки, а росіяни-терпили нехай потерплять. Смітників з їжею на всіх вистачить. Карлик останнім часом зовсім розбушувався..», «чи Не задорого 600 000 000$ за чотири мішки картоплі?», «Умолотив 4 мішка??! А народ гниль жере…», — вони пишуть в коментарях.

Раніше ми писали, що президент Росії Володимир Путін відрізняється не тільки агресивною політикою. Це злісна, не цілком психічно здорова людина, що випливає з інтерв'ю його колишньої дружини, Людмили Путіної.

Нагадаємо, авторитетне американське видання Time знову помістило ватажка кримських і донецьких головорізів Володимира Путіна на обкладинку свого чергового номера.

Так, образ російського президента підноситься над земною кулею. Під цією карикатурою — анонс статті журналіста Саймона Шустера "Інший план Росії. Володимир Путін хоче впливати не тільки на вибори. Всередині його імперії держав-ізгоїв".

Раніше Знай.uа повідомляв, що Путін зганьбився нової героїчної байкою про свого батька.

Як повідомляв Знай.uа, Путін зробить собі "харакірі" на кримському пісочку: Він ошелешив прогнозом, українці тиснуть руку.

Знай.uа писав, другові Путіна винесли вирок в Україні: відповість за все.