Враженнями від цієї зустрічі з дипломатами в ексклюзивному інтерв'ю поділився кандидат у Президенти Володимир Зеленський. Він також відповів на запитання, як закінчити війну на Донбасі, і що чекає бізнес в Україні?

"У нас дві глобальні проблеми - війна на Донбасі і природно, люди дуже бояться інвестувати в Україну. Фінанси не захищені, на бізнес тиснуть різноманітні правоохоронні органи, які не повинні цим займатися. Всі ці важелі впливу треба прибрати у СБУ, ГПУ, МВС", - сказав Зеленський.

Крім того, має бути створений абсолютно новий орган, який буде займатися економічними злочинами.

"Захід чекає гарантій. І вони вважають, що з новим президентом з'являться ці гарантії", - сказав Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Кандидат у президенти також додав, що разом з командою проробили величезну роботу. Але це ще не кінець і подякував своїх виборців.

"Необхідно налагодити нормальний клімат для інвестицій. А курс євроінтеграції Україна обрала давно. І ніхто не збирається змінювати цей курс.

Під час зустрічі з дипломатами говорили про НАТО. За словами Зеленського, він, як громадянин України - "за НАТО". Однак людям необхідно пояснити, що це означає, "НАТО - це не алігатор, який хоче проковтнути Україну, це дійсно безпека країни". Достукатися треба до кожного українця.

Нагадаємо, "Порошенко завів Україну в зад**цу і 15% населення там розташувалося": українців розлютило звернення гаранта. Жителі України в жорсткій формі відреагували на звернення Порошенко, шансу більше немає.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що "зміни не настануть ніколи": юрист довів, що на Банковій - Бермудський трикутник.

Також портал Знай.ua повідомляв, що психолог назвав головний козир Зеленського на дебатах.