Офіційні дебати між кандидатами у президенти України повинні відбутися у студії "Суспільного", про що заявила голова ЦВК Тетяна Сліпачук на недавньому брифінгу.

У своєму повідомленні вона підкреслила, що за гроші, виділені з державного бюджету, офіційні дебати можуть відбутися лише за адресою: місто Київ, вулиця Юрія Іллєнка, 42. Сліпачук підкреслила: "Звертаю вашу увагу на існуючу постанову ЦВК від 5 травня 2014 року № 472, якою встановлено місце проведення дебатів. Там лише зазначено стару адресу на вулиці Мельникова, яка зараз - Юрія Іллєнка. Але адреса та ж. Це вже приміщення громадської телерадіокомпанії. Саме там повинні проводитися дебати. Це теледебати, які обов'язково мають бути проведені у відповідності з законодавством".

Зеленський і Порошенко

Трохи раніше Тетяна Сліпачук оголосила про проведення другого туру: "У виборчий бюлетень було включено більш двох кандидатів на пост президента України. За результатами голосування у день виборів жоден кандидат не отримав більше половини голосів виборців. Таким чином жоден кандидат на пост президента не був обраний президентом, що є підставою для прийняття рішення про проведення повторного голосування".

Крім цього, вона заявила про початок календарного плану підготовки до другого туру президентських виборів в нашій країні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Зеленський розповів українцям про те, як він збирається боротися з корупцією. Він зазначив, що покарання за такого роду злочин повинно перевищувати будь-яку можливу вигоду від неї.

Як повідомляв портал "Знай.uа": психолог, експерт з питань невербальної комунікації Валентин Кім переконаний, що емоційна манера спілкування є козирем кандидата в президенти нашої країни, шоумена Володимира Зеленського.

Також "Знай.uа" писав, що лідируюча позиція Володимира Зеленського не означає, що другий тур пройде легко, оскільки Порошенко віддавати владу не збирається. Журналіст розповів, яким чином Порошенко може втриматися на головному посту України.