Російський співак Олексій Лебединський, який більш відомий під псевдонімом "Професор Лебединський" заявив, що війна на Донбасі "нікому не потрібна". Окрім того, він додав, що Росія повинна вибачитися за свою агресію.

Про це співак розповів у своєму інтерв'ю виданню "Обозреватель".

"Нікому ця війна не потрібна. Люди хочуть ростити дітей, спокійно працювати та насолоджуватися життям. Тільки хворі розводять ненависть. Безумовно, Росія як держава повинна вибачитися перед Україною, повернути всі захоплені території й поклонитися в ноги в знак визнання всіх злочинів, які накоїла щодо України", - заявив виконавець.

Олексій Лебединський
Олексій Лебединський
Олексій Лебединський

За словами Лебединського, Росія повинна компенсувати збитки, які понесла Україна за час агресивної політики РФ. Однак, при чинній владі "це поки казка".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Так, Росія, як держава, зобов'язана це зробити. І максимально компенсувати збитки. З цього має початися відновлення добрих відносин. Але зараз це поки казка — в Росії при владі безсовісні люди, які й зробили всі ці злочини ", - додав Лебединський.

Російський співак також заявив, що примирення між українським та російським народом можливе лише за зміни влади обох країн. Він також додав, що росіяни відчувають заздрість до громадян України через "чесні та демократичні вибори президента країни". Лебединський зазначає, що росіяни такого вибору не мають.

Олексій Лебединський
Олексій Лебединський

Російський музикант Олексій Лебединський здобув популярність завдяки своїм пісням "Я вб'ю тебе, човняр" і "Там вдалині, біля метро". Нині співак живе в Сполучених Штатах, куди емігрував у 2014 році, а також періодично приїжджає в Україну. Він каже, що повертатися в на Батьківщину не хоче.

"Ось в Росію мені не хочеться повертатися, хоч це моя Батьківщина. І це дивно, звичайно. В Пітер хотів би, поспілкуватися з друзями кращих часів мого життя, а в Москву не хочу взагалі, хоча там теж багато близьких друзів залишилося. Нехай приїжджають спілкуватися до мене в Київ або Маямі", - заявив Лебединський.

Нагадаємо, що в Росії розповіли, коли Путін зважиться на повномасштабне вторгнення: лише одне його зупиняє.

Як повідомляв "Знай.ua", "Боже, до чого докотилися": мережу підірвав новий "перл" путінських пропагандистів.

Також "Знай.ua" писав, що ФСБ почала полювання на українських заробітчан.