Наслідки через незаконне будівництво окупантами кримського мосту вже проявили себе. Так, у мережі показали фото, на яких видно місця наносів піску і збільшення берегової лінії Керченської протоки.

Відповідні фото з’явилось на сторінці блогера "RoksolanaToday&Крим" у соціальній мережі Twitter.

"Дурнуватий паркан. Змінюється все — глибина, швидкість течій. Природа протестує. Судноплавство вони скоро знищать", – йдеться у дописі.

Фото місця наносів піску і збільшення берегової лінії Керченської протоки вражають. Окрім того, вони підтверджують те, що Кримський міст може знищити судноплавство по Керченській протоці.

"Скоро буде шикарний піщаний пляжик для росгвардійців і заодно і гаплик судноплавству. Бо абсолютно непередбачуване проходження. Де мілина, де що – тепер не ясно", – додає блогер.

Зазначимо, на фото добре видно "навантаженість" незаконного мосту. Автомобілів там фактично не видно. Водночас окупанти обмежили рух вантажних автомобілів на Керчинському мосту. Будова Путіна просто не витримує навантажень. Відомо, що обмеження почне діяти вже з 1 травня.

Обмеження торкнеться вантажних автомобілів вагою понад 12 тонн і буде діяти до кінця літа. Серед водіїв, які активно їздять по мосту, вже наростає обурення і паніка.

Нагадаємо, залізничні колії на Кримському мосту можуть пошкодити геологічні умови, великі навантаження і зовнішні фактори, що призведе до справжньої катастрофи.

Як повідомляв "Знай.ua", інженер розповів про страшні жертви в результаті обвалення кримського мосту.

Також "Знай.ua" писав, що окупанти в істериці рятують своє творіння, яке може впасти будь-якої миті.