На Керченському мосту знову вводять обмеження на пересування транспорту. В основному великовантажних автомобілів. Вантажоперевізники вже починають панікувати з цього приводу.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Відомо, що в Асоціації вантажних перевізників та експедиторів Республіки Крим стали надходити скарги на відновлення "табу". Так, зазначається, що з 1 травня буде введено заборону на пересування для вантажних, комерційних автомобілів загальною масою понад 12 тонн.

Керченський міст

Заборона з 1 травня введуть на весь літній період.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Перевізники кажуть, що по той бік мосту бачили інформаційні таблички, і інспектори ДАІ попереджали їх, що буде закриття мосту, і навіть про те, що знову мобілізуються пороми", - пояснює Цуркін.

В Росавтодор інформацію про заборону руху вантажівок спростували. Однак з настанням спеки (з першого червня) в Криму, в тому числі на Кримському мосту все ж буде діяти обмеження, які вводяться "міністерством транспорту" республіки.

Кримський міст
Кримський міст

Експерти відзначають, що до будівництва мосту всі вантажоперевезення здійснювалися поромами і тоді вартість входила у ціну продукції, що перевозиться. Однак після відкриття мосту ціни практично не знизилися.

Але якби заборона, про яку кажуть перевізники, дійсно був би введений, то ряд привізних товарів в черговий раз б подорожчав.

Нагадаємо, на Кримському мосту назріває жахлива катастрофа.

Як повідомляв Знай. ua, інженер розповів про страшні жертви в результаті обвалення кримського мосту.

Знай. ua писав, що путінський газопровід виявився нікому не потрібний.