6 квітня Володимир Зеленський провів зустріч з представниками наглядової ради Ялтинської європейської стратегії (YES).

Вони разом обговорили перспективи та майбутні реформи в Україні, а також курс на НАТО та ЄС, які залишаються незмінними.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

За словами Зеленського, українці повинні вирішити на референдумі, чи варто країні вступати в НАТО.

"Я особисто, як громадянин України — за вступ в НАТО, але потрібно пояснити людям, що НАТО — це не якийсь дракон", — зазначає Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Зима буде без світла: тривожний прогноз ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен наголошує:

"Я думаю, найважливіше — встановити хороші контакти з лідерами європейських держав. І ми будемо допомагати вам в цьому, якщо ви переможете на виборах. Для нас це важливо, тому що Україна — головний стратегічний партнер Євросоюзу. А враховуючи те, що в кінці травня об'єднана Європа буде обирати парламент, вкрай важливо, щоб новий український президент налагодив зв'язки як можна швидше".

Україна в НАТО
Україна в НАТО

З Зеленським на зустрічі також були члени його команди, серед яких помітили Олександра Данилюка, Івана Бакова і Руслана Рябошапка.

"Всі ці люди, які сидять поруч зі мною, — експерти нашої команди. У нас є ще багато людей на прикметі. Чимало пропозицій від людей — професіоналів і від так званої старої системи. Але ми думаємо над цим. Тому що не хочемо бачити старі обличчя. Ми хочемо йти вперед, з новими кадрами", — говорить кандидат в президенти.

До того ж, на зустрічі обговорили підсумки першого туру президентських виборів. Екс - міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт наголосив, що вибори відбулися прозоро і це є позитивним сигналом для світової спільноти.

Нагадаємо, Пєсков зробив гучну заяву по переговороам Зеленського і Путіна

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський розповів, коли відбудуться дебати з Порошенком

Також Знай.ua" писав про те, що Зеленський звернувся до воїнів ЗСУ