Керівник німецької делегації у ПАРЄ Андреас Нік неадекватно повів себе з народними депутатами України на засіданні політичної групи Європейської народної партії.

Про це розповів надреп Борислав Береза.

Борислав Береза
Борислав Береза

"На жаль, все складається саме так, як хочуть лобісти Росії. Але, тільки в плані сценарію. Те, що вчора відбувалося, неможливо назвати дебатами або обговоренням. Представники Німеччини висловилися брутальною лайкою в бік української делегації. Більш того – була ненормативна лексика. Таке вперше взагалі можна було почути в спілкуванні з делегатами ПАРЄ"

"Німці були роздратовані і ображені, що саме українці очолили рух протистояння з ними", – каже депутат.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Борислав Береза
Борислав Береза

За його словами, головним питанням цієї закритої зустрічі була позиція ЄНП щодо зміни регламенту ПАРЄ, щоб забезпечити можливість повернення російської делегації в Асамблеї.

"Коли їх змусили визнати, що це проводиться для росіян, тоді ми торкнулися головного питання: що для вас важливіше – гроші або принципи? Ми запитали: чому ви готові пробачити Росії 12 тисяч життів, які українці віддали? Після цього почалася лайка німців", – розповідає український депутат.

Він висловив думку, що керівник німецької делегації Андреас Нік, повів себе як "людина, яка, мабуть, дуже довго спілкується з Росією і прийняв навички гопоти".

"Груба лексика і поведінку німців образила всіх", – підбив підсумки Береза

Варто нагадати, що российский співак Олексій Лебединський заявив, що надії росіян на те, що ситуація в країні зміниться після відходу від влади Володимира Путіна, марні.

"Думаю, що росіяни вже думають: "Пішов би, і це вже щастя. Навіть не потрібно повертати ці вкрадені сотні мільярдів доларів". Вони хочуть, щоб він просто пішов і, щоб країна могла якось розвиватися далі. Але потрібно розуміти, що поруч з ним є такі ж бандити, як і він, і може прийти тварюка ще страшніше, ніж Путін", – пояснив виконавець.

Нагадаємо, Лукашенко назвав наступного президента України

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Губернатора Одеської області хотіли прибрати прямо перед другим туром

Також Знай.ua" писав про те, що Путін готує вторгнення в Україну після виборів