Спікер українського парламенту Андрій Парубій розповів про створення у Верховній Раді міжфракційного об'єднання під назвою "За наступного президента України Зеленського В. А.".

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Голова Ради зазначив, що головою об'єднання є нардеп Віталій Купрій, однак інших парламентаріїв, крім нього, в об'єднанні поки немає.

"Повідомляю про створення у Верховній Раді України 8-го скликання міжфракційного депутатського об'єднання "За наступного президента України Зеленського В. А.". Керівником цього об'єднання обрано народного депутата України Віталія Купрія Миколайовича. Але, на жаль, ніякого іншого депутата немає в переліку. І я звертаюся до Віталію Миколайовичу донести, якщо є ще депутати, крім Вас, список апарат, щоб ми могли публічно оголосити, хто входить у міжфракційне об'єднання, крім пана Купрія", - зазначив Парубій.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Андрій Парубій
Андрій Парубій

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що чинний президент України Петро Порошенко погодився на дебати, які відбудуться 19 квітня на НСК "Олімпійський". Однак, лише в тому випадку, якщо Володимир Зеленський, згідно із законом, з'явиться в студію Суспільного 14 квітня. Про це стало зрозуміло зі слів голови штабу президента Олега Медведєва.

"Ми демонструємо досить гнучку позицію у питаннях організації дебатів і нашій гнучкості вистачить і для того, щоб говорити про конкретику зі штабом Зеленського. Нам головне розуміти, що вони дійсно хочуть дебатів, а не цирку і не шоу", — говорить глава штабу.

Нагадаємо, Аласанія підняв ставки: дебати Зеленського і Порошенко подорожчали в шість разів.

Як повідомляв Знай.иа "Можна зливати в унітаз": Дубинський пояснив бунт губернатора.

Знай.иа писав, Томенко показав, як Порошенко переступив Конституцію: у головному законі такого немає.