Команда кандидата в президенти України Володимира Зеленського заявляють, що не планують "йти шляхом більшовиків" раптом отримають перемогу на виборах.

"Будуть сфери, де буде революційний підхід, будуть сфери, де буде еволюційний підхід. Ніхто не йтиме шляхом більшовиків, шляхом перевороту всього суспільства", – зазначив доктор юридичних наук, представник штабу Зеленського, уродженець Тернополя Руслан Стефанчук в ефірі Радіо Свобода.

За словами юриста, для Володимира Зеленського та його команди, українські мова, культура та територіальна цілісність є найвищою цінністю.

"Українська культура, українська мова і українська територія – це речі, які для нашої команди є святими. У нас різні люди, які спілкуються різними мовами, ходять у різні церкви, але ми об’єдналися заради того, щоб отримати гарну і сильну Україну", – резюмував Руслан Стефанчук.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Він наголосив, що до команди Зеленського увійшли люди, які "сповідують абсолютно інші цінності, ніж ті, які продукуються впродовж 28 років незалежності України". Зокрема, в ній працюють понад 150 фахівців і професіоналів – докторів наук, професорів, інтелектуалів. Саме вони розробляють план дій у різних сферах і впроваджуватимуть його спільно.

Серед головних пріоритетів – перетворення суду на третю гілку влади, запровадження народовладдя та поширення приватно-державного партнерства в усіх сферах.

"Ми проходимо декілька етапів. Перше – ревізія функцій держави. Той функціонал, який покладений на державу – це постсовок. Ми повинні чітко сказати: менше держави в житті людини, більше людини в житті держави", – резюмував Руслан Стефанчук.

Нагадаємо, "скільки можна поливати брудом!": мама Зеленського не може більше цього терпіти.

Як повідомляв раніше Знай.ua, чинний президент України Петро Порошенко погодився на дебати, які відбудуться 19 квітня на НСК "Олімпійський".

Також Знай.ua писав про те, що у понеділок, 8 квітня, голова Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія назвав точну вартість проведення дебатів.