Президентські вибори ризикують стати чи не найбруднішими в історії волевиялення незалежної України - на кандидата Володимира Зеленського протягом усієї кампанії ллється потік фейків, брудних звинувачень та публічних образ.

Володимир Зеленський

Журналісти завітали до маленької батьківщини слуни народу - Кривого Рогу - та поспілкувалися з його рідними, повідомляє Hromadske.

Мама Зеленського Римма розповіла, що "з цими виборами почуває себе погано", адже ніколи не чула про свого сина стільки бруду та незаслужених звинувачень.

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Із цими виборами я почуваю себе погано. На Володю ллють бруд, він порядний, чесний хлопець. Те, що він заробив - він заробив чесним шляхом, своєю працею. Він не крав. Ну скажіть, скільки можна поливати брудом людину", - поскаржилася мати Зеленського.

Мама Зеленського: «Він за освітою юрист, а не артист»

Мама Зеленського Римма розповіла, що «з цими виборами почуває себе погано» та чому її син іде в президенти — журналіст проекту Hromadske.doc Колян Пастико напередодні другого туру виборів президента відправився на батьківщину лідера перегонів Володимира Зеленського — до Кривого Рогу

Geplaatst door hromadske.ua op Maandag 8 april 2019

"Це вигідно Порошенку, подивіться, що робиться на його телеканалах. Але ж у людині повинна бути якась культура. Хіба можна так робити? То у нього нібито немає програми, то у нього немає людей в команді, то він - кремлівський", - розповідає жінка.

"Володя закінчив школу з двома четвірками, університет. За освітою він - юрист, а не артист. Чому з нього роблять якогось д*біла"? Йому не потрібні гроші, Володя - забезпечена людина. Він хоче, щоб в Україні усе змінилося, щоб молодь не виїжджала за кордон, щоб закінчилася війна. Просто він не може дивитися, як у нас люди живуть", - резюмувала Римма Зеленська.

Нагадаємо, 6 квітня Володимир Зеленський провів зустріч з представниками наглядової ради Ялтинської європейської стратегії (YES).

Володимир Зеленський

Вони разом обговорили перспективи та майбутні реформи в Україні, а також курс на НАТО та ЄС, які залишаються незмінними.

Як повідомляв раніше Знай.ua, чинний президент України Петро Порошенко погодився на дебати, які відбудуться 19 квітня на НСК "Олімпійський".

Також Знай.ua писав про те, що у понеділок, 8 квітня, голова Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія назвав точну вартість проведення дебатів між кандидатами в президенти Володимиром Зеленським і Петром Порошенком на НСК Олімпійський.