У понеділок, 8 квітня, голова Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія назвав точну вартість проведення дебатів між кандидатами в президенти Володимиром Зеленським і Петром Порошенком на НСК Олімпійський. Як відомо, кілька днів тому він оцінював їх проведення в мільйон доларів, а зараз заявив про шість.

Так, за його словами, основне - це оренда самого стадіону мінімум на два дні, на якому необхідно буде встановити сцену. Крім того, необхідні екрани, камери, світло, звук і т. д.

Володимир Зеленський

"Разом все потягнуло на 5,9 млн", - уточнив Аласанія.

При цьому глава НСТУ додав, що кандидатам доведеться заплатити всім телеканалам, які будуть транслювати дебати, оскільки вони можуть вважатися політичною агітацією.

Популярні новини зараз
Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат
Показати ще

"Це вже окремо по прайсам усіх каналів", - заявив він.

Аласанія також висловив сумнів, що дебати відбудуться на стадіоні. Він упевнений, що телеканал Суспільне є нейтральним майданчиком, на якому обидва кандидати в президенти проведуть дебати 19 квітня.

Петро Порошенко

Раніше ми писали, що Володимир Зеленський звернувся до українців з нетривіальною пропозицією. Новоспечений політик нагадав, коли відбудуться дебати між ним і Порошенко, а також запропонував усім бажаючим приєднатися і підготувати питання, що наболіли за 5 років президентства чинного глави держави.

Нагадаємо, Євген Кошовий розповів про те, як кандидати в президенти України Володимир Зеленський і Петро Порошенко здали аналізи для перевірки стану здоров'я та наявності або відсутності в організмах психоактивних речовин.

Як повідомляв портал Знай.uа, представник штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков заявив, що вирішувати конфлікт на Донбасі слід дипломатичним шляхом.

Також портал Знай.uа писав, що чинний глава держави Петро Порошенко на тлі поразки в першому турі вирішив змінити стиль спілкування в соцмережах.