Лідер партії "Рідна країна" Микола Томенко висловив свою позицію щодо другого туру виборів президента України.

вибори в Україні
вибори в Україні

"Є два головні принципи, якими я керуюся у своїй громадській та політичній діяльності: утвердження світоглядних цінностей українського світу в державній політиці та європейських стандартів у суспільному житті, а не пропагування малоросіянства, космополітизму і чухраїнства; формування відповідальної, професійної та патріотичної влади, а не шоузація політики чи експериментування над країною", - зазначив Томенко.

"Саме обстоювання цих принципів дає підстави стверджувати, що Зеленський і його команда – не мій вибір!", - поділився політик.

Микола Томенко
Микола Томенко

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Натомість він підтвердив і своє послідовне несприйняття політики Порошенка.

Томенко відзначає, що сьогодні лише сліпий не бачить того, що патріотизмом влада намагається прикрити власну корупцію, жадібність і брехню.

Політик відзначив, що його вибір - Україна, де Президент, Уряд, Верховна Рада і всі посадовці та громадяни знають, шанують і виконують Конституцію та закони і несуть відповідальність за їх порушення.

"Мусимо пам`ятати, що важливо, хто стане Президентом, але надважливо, як обмежити президента. Саме тому нашим надзавданням повинно стати формування майбутнього проукраїнського, проєвропейського парламенту та уряду, які змусять будь-якого Президента діяти в національних інтересах України, а не в інтересах власного бізнесу чи дружніх олігархів! Бо, Президенти приходять і тікають, а ЛЮДИНА І УКРАЇНА – ПОНАД УСЕ!", - резюмував Томенко.

Нагадаємо, лідер партії "Рідна країна" Микола Томенко поділився з українцями думками щодо виборів президента в Україні, висловивши жаль із приводу того, що крісло глави держави мало не "виставляють на аукціон".

Як повідомляв раніше Знай.ua, лідер "Рідної країни" Микола Томенко прагне повернути місту статус екологічної столиці.

Також Знай.ua писав про те, що поки країна б'ється у виборчій лихоманці, столиця продовжує потерпати від управлінських рішень київської влади.