Російська Федерація закрила свій ринок для білоруських товарів. Такими рішеннями вона фактично вводить санкції проти старих сусідів.

Про це заявив білоруський президент Олександр Лукашенко.

Варто нагадати той факт, що раніше він уже попереджав Кремль про те, що Росія може втратити потужних і єдиних союзників на західному напрямку.

Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко

Також Лукашенко згадав, що сама Росія зараз відчуває вплив західних санкцій і, критикуючи їх, сама "такою ж зброєю воює проти своїх найближчих союзників" і про те, що РФ весь час закриває сільськогосподарські підприємства Білорусі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко

"А потім чи то морква, чи то салат, чи то вже огірки не сподобалися. Чи то у них є підозра, що ми поставляємо не звідти, кожен день відбувається закриття наших підприємств. Нам закривають ринок", — сказав президент Білорусі.

На думку Лукашенка, очолювана ним країна повинна поступати аналогічно щодо Росії.

"Все добро, яке ми робимо для Росії, для нас воно обертається постійно злом.", - додав Лукашенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Білорусі Олександр Лукашенко зробив незвичайну заяву. На його думку, на виборах президента України переможе нинішній президент Петро Порошенко.

"Після першого туру лідирує Зеленський, Порошенко від нього відстає. Як закінчиться другий тур, ніхто не зважиться передбачити. Я все-таки схильний думати, що ці президентські вибори виграє Порошенко", - каже Лукашенко.

Він зазначає, що не займатиметь аналітикою і порівнювати двох кандидатів. За його словами, якщо громадяни України вважають, що жоден з кандидатів не підходить на посаду нового президента України, то потрібні ще одні вибори.

Нагадаємо, Путін почикрижив дорогий подарунок Лукашенко: "Карлик зовсім розбушувався".

Як повідомляв Знай.uа Яніна Соколова розповіла, як українці на виборах показали середній палець системі.

Також Знай.uа писав, компромат на Зеленського: Саакашвілі показав, кого найняли охорняти переможця першого туру.