У команді кандидата в президенти Володимира Зеленського заявили, що на офіційному Telegram-каналі Президента України Петра Порошенка, було опубліковано "брудне" відео про шоумена.

На відео фура збиває Зеленського, після чого у кадрі з'являється знаменита "біла доріжка" і напис: "У кожного своя дорога".

У відео використані кадри з останнього рекламного ролика Зеленського, який вийшов вранці 10 квітня.

Того ж дня на офіційній Facebook-сторінці вийшло звернення Президента, де він говорить виборцям, що він все зрозумів, усвідомив і тепер зміниться.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Гарант закликає приєднуватися до нього, а на ролику і в описі до публікації є посилання на його новий сайт euua.org.

Після реєстрації на сайті миттєво приходить СМС, що містить посилання на Telegram та Viber-канали.

У зазначеному Telegram-каналі й з'явилось дане відео.

"Не зрозуміло, Петро Олексійович насолоджується кадром, як фура збиває Володимира Зеленського, чи може він отримує задоволення від білої доріжки, яка з'являється після..", - прокоментували в команді Зеленського та додали, що рекомендують кандидату посилити охорону.

Нагадаємо, Порошенко заявив, що за час президентства нічого не знав про корупційні схеми.

Така заява звучить досить дивно в контексті хоча б останнього скандалу в Укроборонпромі. Як відомо, ніхто досі не поніс ніякого покарання, хоча журналістське розслідування рясніло прізвищами і фактами.

Як повідомляв портал Знай.ua, у штабі Петра Порошенка сказали, коли і куди він прийде для участі в дебатах з Володимиром Зеленським

Також Знай.ua писав, Зеленський почав представляти свою команду: кандидат у президенти назвав головних радників.