Володимир Зеленський вийде на дебати з Петром Порошенком тільки за два дні до виборів

Про це в відео-інтерв’ю Politeka розповів спікер Зе! штабу Дмитро Разумков.

Глава штабу Зе!Команди Дмитро Разумков
Глава штабу Зе!Команди Дмитро Разумков

За його словами, команда Зеленського – люди законослухняні і діє вона в рамках законодавства, яке передбачає дебати 19 числа з 19 до 22 години. Місце проведення дебатів було погоджено двома кандидатами і мова йде про НСК "Олімпійський". Хоч це була пропозиція з боку Зеленського, на цю ж локацію погодився і діючий президент.

"Я думаю, що було б правильно, щоб ці дебати пройшли при великій кількості людей, щоб вони могли побачити їх на власні очі. Звичайно, це повинно транслюватися. Наша позиція в тому, що всі канали, які можуть і хочуть транслювати – повинні мати на це право", – каже Разумков.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також спікер додав, що дивлячись на те, що відбувається в рамках даної кампанії, він дійсно побоюється якихось провокацій.

"Те, що ми бачимо в останні дні з боку опонентів Зеленського – в загальнолюдську логіку вміщується дуже погано, вважає Разумков. Наприклад, останні страшні ролики, які були запущені опонентами в мережі. З тим, як вантажівка збиває одного з кандидатів", - розказав спікер.

"Я не зовсім розумію, куди вже може бути гірше – але тим не менш, кожен день наші опоненти нам підкидають аргументи – де ж це дно і як його можна пробити", – резюмує Разумков.

Крім цього, спікер нагадує, що загрози в сторону Зеленського йдуть протягом усієї виборчої кампанії:

"Ми спостерігали роботу, швидше за все, СБУ – в Одесі і інших містах. Коли поліція приїжджала, затримувала якийсь автомобіль – показувалася певна ксива і машину змушені були відпустити. Потім, поза камерою, підтверджували: це були представники спецслужб".

Нагадаємо, що Порошенко заявив, що за час президентства нічого не знав про корупційні схеми.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "При Порошенку війна не закінчиться": астролог попередила, майбутнє може бути сумним.

Також "Знай.uа" писав, що в мережі з'явилися результатисоціальних опитувань напередодні другого туру президентських виборів в нашій країні.