Нещодавно народний депутат від Радикальної партії Андрій Лозовий заявив про те, що 10 квітня в Парламентській Асамблеї Ради Європи для України був чорний день. Про це політик написав на своїй сторінці в соціальної мережі Facebook.

За його словами, фактично почалася процедура зняття санкцій з російської делегації.

"Ні одна правка, яка це нівелювала б, не була проголосована. Гроші "Газпрому" і позиція Німеччини зіграли свою фатальну роль. Керівник делегації України в ПАРЄ Volodymyr Ariev вам просто збрехав. Якщо прийнята резолюція ПАРЄ — така гарна, як він пише — чому тоді всі українські делегати (включаючи його) голосували проти? Просто порохоботам хочеться подати чергову "перемогу" в той час, як вони всі пр*срали, вибачте", — обурився Лозовий.

ШАНОВНІ ЖУРНАЛІСТИ! ВИ ПОШИРИЛИ ФЕЙК! при всій повазі до багатьох з вас - ви поставили і поширили фейк. особливо...

Geplaatst door Андрій Лозовий op Donderdag 11 april 2019

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Варто відзначити, що нардеп Олег Ляшко теж висловив невдоволення рішенням ПАРЄ і звернувся до кандидатів у президенти України Володимира Зеленського та Петра Порошенка. Він опублікував відеозвернення у Facebook.

ПОРОШЕНКО, ЗЕЛЕНСЬКИЙ, ВИ ДЕ?!

Geplaatst door Олег Ляшко op Woensdag 10 april 2019

Раніше повідомлялося, що "чорний список" товарів, які заборонено ввозити з Росії значно поповнився. Україна подбала про те, щоб значно розширити список забороненого.

Під заборону потрапили товари хімічної промисловості, устаткування для залізничного транспорту, а також скляна тара. Обмеження набудуть чинності 20 квітня.

Нагадаємо, Україна розраховує, що США будуть пильно спостерігати за ситуацією в Азовському і Чорному морях і продовжать засуджувати збройний напад Росії на українські кораблі поблизу Керченської протоки.

Як повідомляв портал Знай.uа, Канада вводить черговий пакет санкцій проти Росії через агресію проти українських моряків в Азовському морі. Канада вводить санкції у повній координації з Європейським союзом, який раніше ухвалив аналогічне рішення.

Також портал Знай.uа писав, що Євросоюз підтримує суверенітет і територіальну цілісність України через п'ять років після незаконної анексії Криму. Про це йдеться у заяві Високого представника ЄС Федерікі Могерині.