Колишній учасник "95 кварталу" Денис Манжосов, який також був другом дитинства Володимира Зеленського, та через конфлікт покинув "кварталівців", не з'явився на анонсовану прес-конференцію.

Анонс прес-конференції з'явився у четвер, 11 квітня в інформагентстві "Українські новини".

"Задзеркалля - як і чому розійшлися шляхи кращих друзів дитинства, партнерів по КВН і студії "95 Квартал" Володимира Зеленського та Дениса Манжосова", - так анонсували прес-конференцію на сайті агентства.

За словами директора агенства Дениса Іванеско, Денис Манжосов все ж прибув на місце проведення заходу – на годину раніше до початку. Однак, з незрозумілих причин, зник у невідомому напрямі і з'язатися з ним не вдалось.



"Пан Манжосов прибув сюди в цей зал десь за годину до початку прес-конференції. Його навіть бачили деякі ЗМІ і одна з наших співробітниць. Він ознайомився з територією і потім вийшов у двір перекурити, сів у таксі чи якусь іншу машину і на цьому сліди його зникли. Організатори прес-конференції, які орендували у нас цей зал, не можуть з ним зв'язатися ", - розповів Іванеско.

Учасник студії "Квартал 95" Олександр Пікалов в свою чергу повідомив, що Манжосов взяв гроші за організацію прес-конференції про історію його стосунків з кандидатом в президенти Володимиром Зеленським.

"Є інформація, що він взяв гроші за це", - сказав Пікалов.

Він додав, що не бачив Манжосова близько шести років і не знає про що той хотів розповісти.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У той же час, перед прес-конференцією Манжосова невідомий повідомив про мінування "Українських новин". Варто зазначити, що евакуація людей, незважаючи на повідомлення про замінування, не проводилася.

Через деякий час Денис Манжосов таки знайшовся - у студії телеканалу "Прямий". Він пояснив, що не прийшов на прес-конференцію, тому що йому повідомили про замінування прес-центру.

"Я приїхав на конференцію, як піонер, набагато раніше. Я зайшов, мені стало цікаво, де що буде проходити. Був представник організаторів. Мені сказали, що ще 40 хвилин. Я можу піти попити кави? Ви можете піти попити кави. Я сів в машину, поїхав пити каву. Минуло буквально 15-20 хвилин, мені подзвонили ці організатори і повідомили про те, що будівля замінована, що краще не з'являтися, що буде щось погане ", - розповів Манжосов.

Він запевнив, що не збирався розповідати на прес-конференції ніякого компромату на Зеленського.

"Сьогоднішню конференцію, яку я збирав, я збирав заради одного: щоб очі в очі донести людям, донести кореспондентам, що незважаючи на те, що сталося між нами багато років тому, не може бути такого, щоб я говорив щось погане в сторону своїх дитячих, юнацьких товаришів ", - сказав він.

Манжосов, зокрема, спростував вживання Зеленським наркотиків. "Я говорю вам, що це неправда. Я кажу вам, що це дурість, висмоктана з пальця", - сказав він на питання ведучого.

Зазначимо, Манжосов разом з Володимиром Зеленським та Олександром Пікаловим заснували команду КВН "95-й квартал" в 1997 році. У 2002 році на її базі створили студію "95 Квартал".

У 2013 році повідомлялося, що через конфлікт з колегами Манжосов покинув "Квартал". Причини конфлікту досі невідомі.