Кандидат в президенти України, екс прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, яка не пройшла у другий тур виборів, записала термінове звернення до своїм головним конкурентам - Петра Порошенка та Володимиру Зеленському.

За словами лідера Батьківщини, те, що вона побачила, подивившись на 1+1 "переговори" Зеленського з Порошенком, боляче ранить душі українців. Вона сказала, що чинному президенту не слід вплутуватися в чуже шоу, а коміку Володимиру Зеленському слід перестати "знищувати честь і гордість президентського статусу".

Юлія Володимирівна сказала, що рівновіддалилася від обох кандидатів. Відеозвернення вона виклала на своїй офіційній сторінці в соцмережі Facebook.

"Я зараз хочу звернутися до Петра Олексійовича. Я знаю, що частина людей в Україні вірить в те, що ви зробили частина добрих справ для нашої країни. І тому в цей важкий для вас час я просто раджу вам не стає частиною чужого шоу. Тримати президентську планку. І як би важко не було, захистити статус поста президента і статус держави", - сказала вона.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також політик звернулася до Зеленського.

"Якщо ви мрієте зайняти цю посаду, бережіть гідність і честь цієї посади. Не потрібно влаштовувати бої навколо неї. І не потрібно в боротьбі за право стати президентом знищувати честь і гордість президентського статусу", - підкреслила Тимошенко.

За її словами, коли Зеленський "кинув трубку практично в обличчя чинного президента", вона "побачила, який це стрес для президента".

"Знаючи про його проблеми зі здоров'ям... У нього просто пересохло в роті і він не міг далі говорити... Потрібно просто бути людьми", - сказала нардеп.

Тимошенко закликала "вміти вчасно подати один одному ковток води" і перейти до "відродженню і розбудові України".