Володимир Зеленський оцінив зустріч з президентом Франції, назвавши її конструктивною. Він також повідомив, що поговорив з Макроном про життя і припинення війни на Донбасі.

Кандидат у президенти України шоумен Володимир Зеленський заявив, що його зустріч з президентом Франції Еммануелем Макроном пройшла конструктивно. Про це він заявив за підсумками переговорів в Єлисейському палаці журналістові Радіо Свобода.

"Дуже класна тепла атмосфера. Зустріч була конструктивною. Я побачив перед собою дійсно лідера об'єднаної Європи, мені сподобалося", - сказав він.

На уточнююче питання журналіста про що власне сторони говорили під час зустрічі, Зеленський відповів: "Про життя говорили. Про головне говорили: про припинення війни на Донбасі".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, закордонний вояж Петра Порошенка більш насиченим, ніж у його конкурента Володимира Зеленського. Так, у Парижі обидва кандидати зустрінуться з Макрона. А ось канцлер Німеччини Ангела Меркель зустрілася тільки з президентом.

Чинний президент Петро Порошенко зустрівся з Ангелою Меркель у Берліні. Меркель на спільній прес-конференції з Порошенком заявила, що вони обговорювали "повсякденні рутинні питання".

Канцлер Німеччини зазначила, що підтримує з президентом Петром Порошенком постійний діалог, який важливо зберегти.

Також писали, що команда Зеленського у п'ятницю, 12 квітня, оприлюднила відеоролик, в якому оголосила точний час і місце проведення дебатів: 19 квітня о 19:00 на НСК "Олімпійський".

"19 квітня о 19:00 головні дебати країни, суспільство отримає відповідь на головне питання: минуле чи майбутнє? НСК "Олімпійський". 19 квітня о 19:00", - йдеться у відеоролику.

Нагадаємо, Курт Волкер заявив, що США не підтримали жодного з кандидатів в президенти України, але будуть співпрацювати з тим, кого обере український народ.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський прибув у Францію на зустріч з Макроном.

Знай.uа писав Тимошенко звернулася до Зеленського і Порошенка.