Всі українці досі обговорюють появу Петра Порошенка в ефірі каналу 1+1, адже події того вечора прикували увагу багатьох. Не є винятком і юрист Михайло Шнайдер, який поділився своїми роздумами на сторінці в соціальній мережі Facebook.

После недавнего Бенефиса на канале 1+1 многие начали с восторгом рассказывать какой Петр Алексеевич прекрасный Оратор и...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Vrijdag 12 april 2019

"Після недавнього бенефісу на каналі 1+1 багато хто почав з захопленням розповідати який Петро Олексійович прекрасний оратор і інтелектуал. Я частково можу з ними погодитися. Він дійсно вміє красиво говорити. Тільки є дві дуже великі різниці між порожніми словами і конкретними діями. Гучними гаслами і обіцянками неможливо побороти бідність, корупцію і розруху. Слова-це лише струс повітря." - повідомив Шнайдер.

Петр Порошенко
Петр Порошенко

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

А потім навів конкретні приклади того, як слова гаранта розходяться з діями, адже Україна посіла перші місця в Європі за рівнем зростання цін, бідності, темпів інфляції і багатьом іншим показникам.

Українці в коментарях відгукнулися на такий яскравий спіч юриста:
"Довів країну до ручки.", "Так, от тільки лялякать він і може", "Скрізь на першому місці. Перемога...", "Він же боягуз! Він прийшов на канал знаючи, що Зе в країні немає. І почав якісь дебати. Позорище!","Птах говорун Порошенко хороший, а на ділі? Йому ніхто вже не вірить".

"Найбідніша країна з найбагатшим Президентом", "Мені вже дуже важко його бачити. Він викликає лише негативні емоції.", "Краще його ігнорувати. Давайте будемо писати як ми будемо допомагати будувати країну Вові. Як почнемо боротися з хабарами на побутовому рівні. Як почнемо ходити на референдуми за припинення війни. Як почнемо поважати людей похилого віку. Як перестанемо сця*и в ліфтах. Як перестаним засмічувати ліси після бурхливого відпочинку. Ну почнемо жити по-новому. А?", "Чого за 5 років він не поцікавився людей, як ми живемо? Значить люди нікому і наф*г не потрібні? Так виходить? Так якого х*єна ми голосуємо? І нах*єна воно взагалі потрібно тоді!?"

Нагадаємо, Зеленський в літаку викликав захват українок.

Як повідомляв "Знай.ua", у Зеленського пояснили перепалку з Порошенком.

Також "Знай.ua" писав, що Волкер розповів про вибір США на виборах президента України.